Data și ora desfășurării concursului: 24 septembrie 2021, în intervalul orar 18.00 – 21.00 -> PARTICIPARE CONCURS

Tematica: întrebări de cunoștințe generale, formulate din secțiunea Experimente UCV

Participanți: elevii claselor de gimnaziu (V-VIII) și liceu (IX-XII)

Mod de desfășurare: înregistrarea participanților are loc aici. Răspunsurile corecte vor participa la o tombolă, iar câștigătorii vor fi premiați cu câte o tabletă.

Premii acordate: 5 tablete Samsung

Sponsor concurs: HELLA

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI CU TOMBOLĂ

În cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor 2021, în cadrul Acţiunilor Marie Sklodowska-Curie, derulat prin proiectul H2020-MSCA-NIGHT-2020bis, desfășurat online la Universitatea din Craiova, în 24 septembrie 2021, va avea loc un concurs cu tombolă, sponsorizat de firma HELLA..

Participanții la concurs sunt elevi de la cursuri gimnaziale (clasele V-VIII) și liceale (clasele IX-XII).

În intervalul orar 18.00-21.00, participanții se vor înscrie online pe platforma Noaptea Cercetătorilor 2021 „ Opening Up Science a Universității din Craiova. Elevii înscriși vor răspunde la 30 de întrebări formulate din secțiunea Experimente UCV care pot fi vizualizate pe aceeași platformă.

Nu pot participa la concurs rudele de gradul întâi ale membrilor comisiei de jurizare.

Elevii care au răspuns corect la minimum 25 din cele 30 de întrebări vor participa la o tombolă, iar 5 câștigători vor fi premiați cu câte o tabletă Samsung, fiind anunțați atât pe platforma evenimentului cât și cu ajutorul datelor de înregistrare la concurs.

Comisia de jurizare a concursului este formată din:

  • Dan Selișteanu, Prorector „Cercetare științifică și relații cu mediul economic”
  • Oana Gîngu, Departamentul „Cercetare științifică și management programe”
  • Emilia Pătru, Prorectorat „Cercetare științifică și relații cu mediul economic”
  • Mădălina Stirbu, Prorectorat „Cercetare științifică și relații cu mediul economic”
  • Florian V., Serviciul de Informatică și Comunicații.

Elevii premiaţi, având asupra lor cartea de identitate și legitimaţia de elev, vizată de către unitatea de învăţământ tutelară, vor putea intra în posesia tabletelor Samsung în perioada 29-30 septembrie 2021, orele 9.00-15.00, la sediul Prorectoratului „Cercetare știinţifică și relaţii cu mediul economic”, camera 427 (etaj 2), telefon 0251.413.844, din sediul central al Universităţii din Craiova, str. A.I. Cuza, nr.13, RO-200585, Craiova, judeţul Dolj.

Accesul în clădirea Universității din Craiova se va face pe bază de programare telefonică (la numărul de telefon menționat mai sus), cu respectarea măsurilor sanitare impuse de situația pandemică actuală.